Prisijunkite, kad pamatytumėte krepšelio turinį
PrisijungtiNesunku suprasti, kodėl „Functional Form“ peilių asortimentas ir pjaustymo įrankiai lenkia kitus.
Jie ne tik atrodo puikiai dėl stilingo, ergonomiško dizaino, bet ir yra lengvai naudojami.
Fiskars asortimentas suteiks tiek pat malonumo kapojant ir pjaustant maistą, kiek ir jau paruoštų patiekalų valgymas.
„Functional Form“ peiliai sukurti tam, kad atlikti virtuvės užduotis būtų lengviau.
Tam teko ilgai tobulinti jų dizainą.
Saugios, ergonomiškos rankenos iš „Softgrip“ medžiagos ir piršto atrama patogiam pjovimui bet kokiu kampu – naudą pajusite kaskart naudodami peilius.
Gaminant maistą niekas neerzina labiau už atšipusį peilį.
Todėl gamintojas sukūrė „Fiskars Roll-Sharp“ peilių galąstuvą ir galandimo strypą.
Dabar jūsų peiliai visada bus pagaląsti ir paruošti naudoti.
* Bendrinis prekės aprašymas (Aprašyme matomi paveiksliukai gali skirtis nuo parduodamos prekės)
"Fiskars Norden" peiliai pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagų. "Norden Carving" peilio tiesi, ilga geležtė su plona pjaunamąja briauna idealiai tinka kepsniams pjaustyti. Aukščiausios kokybės geležtė pagaminta iš aukštos kokybės vokiško plieno su dideliu anglies kiekiu, kuris užtikrina puikų veikimą ir ilgalaikį aštrumą. Puikų aštrumą užtikrina ir optimalus 26˚ galandinimo kampas. Peilio rankena pagaminta iš suomiško termiškai apdoroto beržo medžio, todėl peilis yra labai patogus ir natūraliai gražus. Geležtės kietumas HRC 56. Rekomenduojama plauti rankomis. Pagaminta Suomijoje.
Specifikacijos
Geležtės ilgis |
19,9 cm |
Virtuvės ir maisto ruošimo įrankių karalius, vienareikšmiškai, yra peilis. Peiliai yra vieni iš svarbiausių įrankių virtuvėje, kurie daro didelę įtaką maisto gamybos procesui, jo efektyvumui ir patogumui. Kokybiški, aštrūs peiliai leidžia greitai ir efektyviai ruošti maistą, o be jų, kai kurių produktų pjaustymas tampa sunkesnis ir užima daugiau laiko. Be kitą ko, teisingai parinkti ir aštrūs peiliai leidžia pjauti produktus tolygiai ir tiksliai, kas yra svarbu, kai norime, kad maistas keptų ir virtų tolygiai, o ir atrodytų gražiai. Nors gali pasirodyti priešingai, aštrūs peiliai yra saugesni nei tie, kurie yra atšipę. Naudojant atšipusį peilį atsiranda didesnė tikimybė, kad jis nuslys nuo pjaustomo produkto ir taip pažeis rankas, pirštus. O kur dar laikas, kurį sugaišite mėgindami maisto produktus greitai supjaustyti atbukusiu peiliu. Tačiau, svarbus yra ne tik peilių aštrumas. Naudinga pabrėžti ir tai, kad virtuvėje yra naudojami įvairūs, skirtingų tipų peiliai. Kiekvienas tipas pasižymi savo specifinėmis savybėmis, kurios yra pritaikytos tam tikriems maisto produktams pjaustyti ar paruošti. Vis dėlto, tam, kad maistą ruošti būtų patogu ir lengva, nebūtina virtuvėje turėti visų įmanomų tipų peilius. Tam puikiai pakaks 5, pagrindinių ir svarbiausių peilių, kurie tikrai garantuos efektyvią maisto gamybą. Plačiau apie juos – šiame straipsnyje.
Pirmasis …
Skaityti daugiau