Geranė (Pelargonium graveolens) – tai augalas su gražiais kvapniais žiedais, populiarus daugelyje kultūrų, naudojamas, be kita ko, mūsų natūraliam aliejui gaminti, kuris žavi savo rožių-mėtų kvapu su švelniu citrininiu atspalviu. Tai harmonijos ir ramybės simbolis. Geranės eterinis aliejus yra tiltas, jungiantis tradicinę aromaterapiją su modernia odos priežiūra.
• Be dirbtinių konservantų.
• Idealus voniai, masažui, kaip priedas prie kosmetikos priemonių ir saunoje.
• Aliejus gaunamas vandens garų distiliavimo metodu.
Geranės aliejus gaunamas iš aromatingų pelargonijos žiedų ir lapų, taikant vandens garų distiliavimo metodą, kuris leidžia išsaugoti visas vertingas augalo savybes. Jo nepakartojamas kvapas, esantis rožių spindesio ir gaivios mėtos mišinys su subtiliu citrininiu akcentu, teikia palengvėjimą ir atpalaiduoja, perkeldamas protą į vasaros sodus, pilnus saulės.
Kosmetinės geranės aliejaus savybės
Geranės aliejus palaiko natūralią odos pusiausvyrą, rekomenduojamas riebios, riebėjančios ir probleminės odos priežiūrai. Jo tonizuojančios savybės padeda pagerinti odos išvaizdą, suteikdamos jai spindesio ir sumažindamos celiulito matomumą.
Atraskite natūralios priežiūros magiją
Pasinerkite į gamtos pasaulį ir leiskite, kad geranės aliejus taptų jūsų kasdieniu priežiūros ritualu. Tegul kiekviena naudojimo akimirka teikia jums ramybę, atpalaidavimą ir atsinaujinimą.
100 % natūralios kilmės sudedamųjų dalių.
Aliejus gaunamas vandens garų distiliavimo metodu.
Kaip naudoti geranės aliejų?
• Vonios: 10–15 lašų, įlašintų į vonią su drungnu vandeniu, suteiks atpalaiduojančią vonią kūnui ir dvasiai.
• Masažui: 30 lašų aliejaus mišinys su 100 ml bazinio aliejaus, pavyzdžiui, jojoba, įves į gilaus atsipalaidavimo būseną.
• Kaip priedas prie kosmetikos priemonių: įlašinkite kelis lašus aliejaus į nekvepiančius balzamus ar šampūnus, ir pagerinsite odos bei plaukų būklę.
• Naudojimui saunoje: aromatinis seansas su geranės aliejumi taps nepamirštama patirtimi.