Neapfineštuota laurų aliejus 50 ml
Įlankos aliejus pagamintas iš laurų medžio, dar vadinamas Wawrzyn Noble. Tai preparatas, turintis stiprias antiseptines savybes, garantuojančias jam aukštą vietą natūralioje medicinoje. Jis naudojamas kovoti su spuogais, psoriaze ir kitomis odos ligomis. Jo veiksmas taip pat gali būti išgelbėjimas su trapiais plaukais ir nagais bei pablogėjusi sveikata.
Bay Bay aliejuje esantys biologiniai junginiai buvo vertinami dėl daugybės sveikatą skatinančių savybių. Jo veiksmai buvo įtraukti į natūralią mediciną prieš šimtus metų, kai buvo nustatyta, kiek jis padeda. Jis turi veiksmą:
dezinfekavimas
valymas
antibakterinis
anti -uždegimas
priešgrybelinis
antispazminis
Dėl savo ypatybių įlankos aliejus naudojamas odos kosmetologijoje ir priežiūroje. Tai padeda kovoti su uždegimu, ramina patinimą ir sumažina peršalimo simptomus. Jis gali būti naudojamas tiek išorėje, tiek iš vidaus, todėl paruošimo savybės išsamiai veikia visą kūną.
Laurine aliejus plaukams
Krentančios ir trapios sruogos yra vienas iš labiausiai paplitusių ponios kompleksų. Siekdami gerai saugomos šukuosenos, galime naudoti natūralius produktus, palaikančius jų augimą ir pagerinti jų būklę. Plaukų laurų aliejus riboja riebalų gamybą, taip sumažinant plaukų riebumą. Be to, reguliarus naudojimas palengvina sruogų sustabdymą.
Naudojant galvos odą, taip pat galite kovoti su tokiais negalavimais kaip pleiskanas ar psoriazė. Verta į plaukų kaukę įpilti kelių lašų aliejaus arba sumaišyti su kita aliejumi, kad gautumėte geriausius rezultatus.
Laurų aliejus tvenkiniams
Naudojama išorėje, įlankos aliejus sąnariams gali palengvinti lėtinį skausmą. Tepalai, pridedant vertingo ingrediento, rodo didžiausią efektyvumą. Paruošimas, masažuojamas skaudančioje srityje, atsipalaiduoja ir ramina simptomus, dėl kurių vartotojas gali tikėtis sumažėjusio patinimo ir sumažinti skausmą. Dėl natūralios kilmės produktas retai sukelia alergines reakcijas, todėl jį taip pat gali naudoti pagyvenę žmonės, turintys mažiau atsparią odą.
Odos priežiūra su įlankos aliejumi
Antiseptinės, valymo ir antibakterinės lauro naftos savybės reiškė, kad jis taip pat buvo naudojamas odos priežiūrai. Jis daugiausia naudojamas spuogams ir kitiems odos pažeidimams, turintiems bakterinį ar virusinį. Reguliarus jo naudojimas leidžia susiaurinti vietą, kurioje atsiranda trūkumų.
Mažas dėmeles ir netolygumą galima likviduoti sukuriant naminę veido kaukę su aliejumi. Verta sumaišyti su mėgstamu moliu, kad sustiprintumėte jo efektą. Be to, regeneracijos pagreičio savybės reiškia, kad mažos veido žaizdos taip pat bus išgydytos.
Įlankos alyvos naudojimo metodas turėtų būti pritaikytas mūsų asmeninėms nuostatoms, galimybėms ir negalavimams, su kuriais kovojame. Platus produktų pasirinkimas reiškė, kad šiuo metu kiekvienas asmuo, besidomintis ekstrakto savybėmis, gali rasti preparatą, kurio naudojimas bus grynas malonumas.
Bay aliejus muile
Preparato įtraukimas į kasdienį priežiūrą leidžia jums pasidaryti lygią ir išvalytą odą, neturinčią jokių trūkumų. Be balzamų, prie kurių galime pridėti kelis lašus produkto, įlankos aliejus į muilą - „Aleppo“.
taip pat populiarus
Natūralus valymo agentas yra puikus būdas gauti norimą poveikį be per didelių pastangų. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai pakeisti esamą muilą praturtintu kolega „Aleppo“, o po kelių savaičių naudojimo pastebėsime pirmuosius efektus. „Aleppo“ taip pat turi savo unikalų kvapą, stipriai susijusį su gamta ir gimda.
Laurų aliejus tepimui
Tarp būdų, kaip išorinio įlankos aliejaus naudojimo, buvo kremai, praturtinti jo formule. Maloni konsistencija gerai plinta ant odos, kruopščiai įsiskverbdamas į ją. Tai tiesiogiai veikia skausmo šaltinį, todėl kremą su įlankos aliejumi daugiausia naudoja žmonės, kovojantys su sąnarių ar kaulų skausmais.
Tie, kurie kovoja su odos ligomis, taip pat gali tikėtis palengvėjimo. Tiksliai skleidžiamas kremas regeneruoja epidermį iš vidaus, pašalindamas odos pokyčius ir užkertant kelią vėlesniems susidarymams.
Įlankos aliejus yra labai storas.
kambario temperatūroje užima tvirtą, storą, purią pastą. Po nedidelio kaitinimo jis įgauna skystą formą. Laur aliejus su daugybe eterinių aliejų ir aktyvių medžiagų, taip pat chlorofilo, kuris daro teigiamą poveikį mūsų odai, skatina odos ląsteles būti aktyvioms.
skalbimo aliejuje yra didelis kiekis eterinių aliejų ir aktyvių medžiagų, todėl jis gali sudirginti odą ar alergišką žmonėms, turintiems ypač jautrius, linkusius dirginimui ir alergijai. Nerekomenduojama naudoti įlankos aliejaus koncentruota forma.
Dėl stipraus poveikio odai ir dirginimo galimybei rekomenduojama naudoti įlankos aliejų, anksčiau sumaišytą su kitu baziniu aliejumi ar kosmetiniu sviestu.
Siūloma maksimali įlankos alyvos koncentracija turėtų būti iki 50 % ir Nbsp; Paruošta -naudokite kosmetiką.
inci: Laurus nobilis vaisius il
stiklinis stiklainis 50 gramų
Kviečiame jus nusipirkti!
Atraskite natūralią įlankos aliejaus galią
Ekologinė pakuotė:
Įsigyti produktai yra pritvirtinti: kartoninė dėžutė, užpildyta popieriumi ir užklijuotos popierine juosta, rūpinasi aplinka.
Dėkojame už apsipirkimą :)