Kas tai yra?
Kiekvienas daugiau ar mažiau susiduria su baisia apelsino žievelės problema. Nedaug moterų gali pasigirti lygia, stangria sėdmenų, šlaunų ir užpakaliukų oda – tai gerų genų rezultatas. Mes, moterys, specializuojamės celiulito srityje ir padarysime bet ką, kad jo atsikratytume. Makadamijų aliejus yra būtinas norint stangrios odos.
Apelsino žievelės žudikas.
Dėl didelio riebalų kiekio makadamijų riešutai gali būti naudojami išskirtinai sodriomis savybėmis pasižyminčiam aliejui gaminti. Šių gardžių riešutų galima rasti Australijoje, kuri taip pat yra didžiausia jų gamintoja. Jie auga ant aukštų, visžalių medžių. Maždaug po 30 savaičių, kai vaisiai sunoksta, jie nukrenta ant žemės ir yra skinami dviem tikslams: kaip traškus delikatesas arba kaip aliejus, kurio sodrų skonį galima laikyti stikliniame butelyje. Dėl šio auksinio skysčio populiarumo makadamijos taip pat auginamos šiaurinėje-centrinėje Ramiojo vandenyno dalyje, Havajuose ir rytinėje-pietryčių Afrikoje.
Makadamijų aliejus pirmiausia žinomas dėl savo anticeliulitinių savybių, kurios ženkliai pagerina odos elastingumą ir stangrumą. Tai vienas iš nedaugelio aliejų, rekomenduojamų visiems odos tipams – kiekvienas ras sau tinkamą. Jis riebus, bet gerai įsigeria ir yra auksinės spalvos. Nerafinuotas aliejus turi riešutų kvapą, o „Nacomi“ siūlomas aliejus yra rafinuotas, tai reiškia, kad jis yra bekvapis ir be jokių priemaišų, kurios gali atsirasti gamybos proceso metu.
Sudėtis ir savybės:
Šis aliejus yra 100 % natūralus produktas, rafinuotas, supilstytas į stiklinį buteliuką.
Makadamijų aliejus yra sąjungininkas kovojant su odos pažeidimais ir strijomis. Kaip ir bet kuris aliejus, jis puikiai tinka masažams ir plaukų galiukų įtrynimui. Norėdami pasirūpinti savo oda ir jos kraujotaka, galime juo įtrinti visą kūną, taip aprūpindami odą vitaminais ir mineralais (vitaminu A, B grupės vitaminais (B1, B2, B3), vitaminu E, skvalenu, lecitinu, fenoliais). Makadamijos yra itin turtingos palmitoleino rūgšties (omega 7), kuri natūraliai randama mūsų odoje ir todėl veikia kaip veiksmingas antioksidantas.
Savybės ir panaudojimas kosmetikoje:
• apsaugo plaukus
• gerina odos elastingumą
• puikiai ramina sudirgimus po saulės vonių, išsaugo įdegį, o naudojant saulės vonių metu suteikia odai malonų riešutų atspalvį
• puikiai drėkina ir maitina odą
• atkuria pažeistus, pavargusius ir sausus plaukus
• puikiai tinka kaip kremų, balzamų, kondicionierių ir kaukių priedas
• puikiai tinka atpalaiduojančiam, gydomajam ar kūno formavimo masažui
• rekomenduojama naudoti vieną ant sudrėkintos veido odos
• makadamijų aliejaus savybės padeda kovoti su spuogais, randais ir spalvos pakitimais
• puikiai regeneruoja sausas rankas ir rūpinasi odelėmis
• dėl to, kad greitai įsigeria, labai naudingas viso kūno odos drėkinimui
• pašalina paraudimą ir sudirginimą
• puikiai tinka brandžiai ir senstančiai odai prižiūrėti
• suteikia odai elastingumo ir pasižymi priešraukšlinėmis savybėmis
• Makadamijų aliejų taip pat gali naudoti vaikai ir kūdikiai
• taip pat padeda kovoti su celiulitu ir strijomis, net ir nėštumo metu
Kaip naudoti?
Įmasažuokite nedidelį kiekį aliejaus į veido ir kūno odą.