Prisijunkite, kad pamatytumėte krepšelio turinį
PrisijungtiKuskusas yra vitaminų ir mineralų šaltinis . Yra valgomas kartu su įvairiais priedais, pavyzdžiui, daržovėmis. Sudarytas iš daugybės smulkių granulių, pagamintų iš kietųjų kviečių, tapo populiaria ryžių ir makaronų alternatyva. Tai yra pagrindinis Šiaurės Afrikos virtuvės patiekalas, ypač tokiose šalyse kaip Marokas, Alžyras, Tunisas ir Libija. Išvirtas pavirsta į purią konsistenciją, švelnaus skonio ir puikiai tinka salotoms, garnyrui ar košei.
Kuskusas yra universalus ir gali būti naudojamas įvairiuose patiekaluose.
Jis dažnai patiekiamas kaip garnyras arba naudojamas kaip troškinių, tagine ir kitų kvapnių patiekalų pagrindas. Kuskusas yra lengvos, purios tekstūros ir švelnaus skonio, todėl yra populiarus įvairių receptų pasirinkimas. Jis gana greitai paruošiamas, todėl tai patogus pasirinkimas judriose virtuvėse.
Ekologiški grūdai auginami ir apdorojami naudojant ekologinio ūkininkavimo metodus.
Ekologinis ūkininkavimas yra žemės ūkio požiūris, kuriame pabrėžiamas tvarumas, atsakomybė už aplinkos apsaugą ir sintetinių cheminių medžiagų, genetiškai modifikuotų organizmų (GMO) ir dirbtinių priedų vengimas. Paprastai tam, kad grūdai būtų apsaugoti nuo kenkėjų ir išsilaikytų kuo ilgiau, jie paveikiamos dirbtiniais chemikalais – pesticidais, o kaip yra žinoma, daugelis pesticidų yra toksiški ir pavojingi žmogaus sveikatai. Dėl šios priežasties, svarbu rinktis sertifikuotus, ekologiškus produktus.
Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje pakuotėje, sausoje, vėsioje vietoje.