Nerafinuotas šviežių kokosų aliejus yra
laikomas universalia ir ekonomiška kosmetikos priemone; ir vienu geriausiu natūraliu ingredientu veido ir kūno kremams, losjonams po skutimosi bei skutimosi kremams, nes padeda išlaikyti drėgmę odoje, kartu ir drėkina, ir minkština odą
.
Nerafinuotas kokosų aliejus:
-
Sumažina žalojantį UV spindulių poveikį
–
užkerta kelią senėjimą sąlygojančių laisvųjų radikalų susidarymui odoje ir apsaugo nuo jų poveikio.
-
Padeda jungiamajam audiniui išlikti tvirtam ir elastingam, oda mažiau vysta.
-
Padeda išvengti pigmentinių dėmių atsiradimo ir kitų nemalonių odos senėjimo reiškinių.
-
Kai kuriais atvejais netgi atstato pažeistą arba sergančią odą, subalansuoja odos riebumą/sausumą.
Na, o kokosas ne šiaip paprastas, tai egzotiškasis
MONI de TAHITI
.
Sodrus, turtingas, rafinuotas
gardenijų, persipinusių su tuberozų ir obels žiedų
kvapo užuominomis, aromatas ypač vertinamas brandesnių moterų. Gardenijos dažnai siūlomos veiklioms moterims.
Gardenijų kvapas byloja apie aksominį švelnumą, prabangą ir geismą. Šis aromatas pabrėžia moters jausmingumą, yra sunkesnis nei kitų gėlių kvapai. Puikiai tinkantis romantiškiems pasivartymams lovoje...
Gardenijos yra vietinės Taičio salos gėlės, šios juodo smėlio paplūdimiais garsėjančios salos simbolis, kurių egzotišku subtiliu aromatu pripildyta visa Prancūzijos Polinezijos gamta...
Monoi (tariama Mah - noy) yra senovinis taitiečių žodis, reiškiantis „kvapnus aliejus".
TAI NEPAMAINOMA PRIEMONĖ VASARĄ, DEGINIMOSI PERIODU.
Kiekis: 150 ml
Kilmės šalis: Prancūzija