Sukurtas paversti visų kokybiškų peilių geležtę aštria lyg skustuvas! Ši galandimo sistema tinka 15° ir 20° peiliams. Šis patentuotas pažangios technologijos elektrinis galąstuvas gali atnaujinti ir užaštrinti tradicinių europietiško ir amerikietiško stiliaus peilių geležtes, turinčias 20° nuolydį. Azijietiško stiliaus bei šiuolaikinių europietiško/amerikietiško stiliaus peilių geležtes, turinčias 15° nuolydį. Su peilių galąstuvu M1520 galima greitai ir lengvai pagaląsti beveik visus kokybiškus peilius, įskaitant amerikietiško, europietiško ar azijietiško stiliaus buitinius peilius; tiesios ar dantytos geležtės peilius; Santoku ar tradicinius japonų vieno nuolydžio peilius, įskaitant storesnių ašmenų Deba peilius; taip pat sportinius ir kišeninius peilius.
Mūsų patentuotos deimantinės abrazyvinės medžiagos, naudojančios kiečiausią gamtinę medžiagą žemėje, greičiau ir lengviau galanda briaunas.
Taiko tradicinį 20° arba smulkesnį 15° kraštą, kad būtų galima tiksliai galąsti.
Užtikrina tikslų galandimą per visą briauną.
1 etapas: Sukuria 15° arkos formos kraštą naudojant deimantinius abrazyvus.
2 etapas: Sukuria 20° arkos formos kraštą naudojant deimantinius abrazyvus.
3 etapas: Patentuoti gludinimo diskai užtikrina neprilygstamą tiesių ir dantytų peilių poliravimą.
Specifikacijos
Apdaila
|
Šlifuotas metalas
|
3 galandimo fazės
|
(1-2 galandinimas deimantiniais diskais, 3 - poliravimas keraminiais diskais)
|
Abrazyvas
|
100% deimanto dulkėmis dengtas diskelis ir peilio aštrinimo diskelis
|
Galandami ir tiesūs, ir dantyti peiliai
|
Taip
|
Krašto kampas
|
15 arba 20 laipsnių
|
Galandimo etapas
|
Taip - apjungta su aštrinimo/honingavimo etapu
|
Galandimo/poliravimo etapas
|
Taip
|
Įmontuotas poliravimo disko valymo mechanizmas
|
Taip
|
Vienpusis peilių galandinimas
|
Taip
|
Galandimo laikas
|
Galandant pirmą kartą - apie 1 minutę. Pakartotinis galandimas trunka apie 10 sekundžių
|
Svoris
|
4.15 lb
|
Ilgis
|
10 colių
|
Plotis
|
4-1/4 colio
|
Aukštis
|
4-1/4 colio
|
Į komplektą įeina
|
Profesionalus elektrinis peilių galąstuvas
Instrukcija
|
Šaltinis