Prisijunkite, kad pamatytumėte krepšelio turinį
Prisijungti
Tai vienas žinomiausių akumuliatorių gamintojų Vokietijoje. Visą laiką DETA akumuliatoriai garsėjo savo vokiška kokybe. 1997 metais DETA akumuliatorių gamintojai įsijungė į EXIDE koncerną, tačiau liko vienais žinomiausių ir stipriausių EXIDE koncerno padalinių Vokietijoje. Platus DETA akumuliatorių asortimentas suteikia galimybę naudoti juos įvairių tipų europietiškiems bei japoniškiems automobiliams, sunkvežimiams, motociklams ir įvairiai žemės ūkio technikai.
DETA
akumuliatoriai gaminami padidinto atsparumo vibracijoms. Todėl jie tinkami eksploatuoti sunkiomis darbo sąlygomis. Plokštelių gamybai naudojamas Expanded metal ir Continuous casting technologija. Naudojant šią technologiją padidėja akumuliatoriaus startinė srovė, dangtis užtikrina skysčių recirkuliaciją. Visa tai prailgina akumuliatorių naudojimą. Akumuliatoriuose įmontuoti įkrovos indikatoriai, leidžia nustatyti įkrovimo bei eletrolito lygį.
Visi
DETA
akumuliatoriai, įskaitant STANDARD, POWER ir SENATOR gaminami naudojant kalcio technologiją. DETA akumuliatoriai atitinka aukščiausius kokybės standartus: ISO 9001, ISO 2000, VDA 6.1.
Deta Senator 3 Carbon Boost 2.0
Deta Senator 3 Carbon Boost 2.0 akumuliatorius įkraunamas iki 2,0 karto greičiau dėl mūsų patentuotos anglies priedų technologijos, taikomos neigiamoms plokštelėms. Šis metodas buvo atrastas kuriant AGM ir EFB asortimentus ir leido pagerinti įkrovimo priėmimą bei žymiai sutrumpinti įkrovimo laiką. „Senator 3 Carbon Boost 2.0“ yra sukurtas atlaikyti ekstremalias temperatūras, didelį elektros energijos suvartojimą ir intensyvų miesto eismą.
Naujos perdirbto plastiko medžiagos kasmet leidžia sutaupyti*:
Ne viena virtuvėje mėgstanti pasisukioti moteris kartkartėmis pasvajoja apie kokybiškus, saugius naudoti, ekologiškus, paprastai išplaunamus bei puošnius indus. Tačiau kaip juos išsirinkti, pinigų neišmetus tiesiog į balą? Pirma, įsidėmėkite,kokiomis savybėmis pasižymi iš skirtingų medžiagų pagaminti indai.
Populiariausios medžiagos, skirtos indų gamybai
Prieš perkant indus pravartu susipažinti su žaliavomis, kurios naudojamos indų gamyboje. Tai padės lengviau išsirinkti tinkamiausius indus.
Porcelianas. Tai aukšta kokybe pasižyminti keramikos rūšis iš sudedamųjų medžiagų kvarco, plastinio molio bei kaolino. Porcelianas laikomas viena brangiausių ir prabangiausių medžiagų indų gamyboje. Jis vertinamas dėl išskirtinių savo savybių: tai ne tik atspari smūgiams, karščiui, trinčiai, bet ir daili bei ilgaamžė žaliava.
Paprastoji keramika. Tai aukštoje temperatūroje išdegto molio arba molio su priemaišomis dirbiniai, dažniausiai padengti glazūra. Išskirtinė jų savybė – dirbiniai įprastai žiedžiami rankomis. Moliniai indai būna gana masyvūs, ne tokių elegantiškų ir įvairių formų, kaip, pavyzdžiui, porcelianiniai. Moliniuose induose galima laikyti maistą, jie ekologiški ir santykinai nebrangūs, tačiau neatsparūs smūgiams.
Juodoji keramika. Pastarieji indai taip pat gaminami iš molio, vėliau išdegami. Tačiau yra vienas niuansas – tamsiai spalvai išgauti naudojami žibalo, benzino ar kitų degiųjų medžiagų dūmai, kenksmingi mūsų sveikatai. Todėl juodosios keramikos indų virtuvėje naudoti nerekomenduojama – jie labiau tinka kaip interjero detalė.
Fajansas ir majolika. Tai kiek …
!--more--> Skaityti daugiauDaugeliui žmonių gaminti yra malonu, todėl rinktis naują keptuvę ar puodą taip pat gali būti smagu. Tačiau jeigu maisto ruošimas yra nemalonus darbas, tinkamą keptuvę ar puodą išsirinkti ne ką mažiau svarbu. Kam apsunkinti maisto ruošimą, jeigu galite jį palengvinti?
Turinys
Kazanas – išskirtinis maisto ruošimo indas, puodas, kuris leidžia gaminti ir mėgautis skaniausiais ir unikaliausiais patiekalais, paruoštais ant atviros ugnies. Tai puodas, kuris plačiausiai yra naudojamas centrinėje Azijoje, Azerbaidžane, Turkijoje, Balkanų šalyse. Kazanai gali būti skirtingų dydžių, talpų, tačiau, praktiškai, visi jie yra gaminami iš ketaus. Kazane gaminami yra ir įvairiausi, tradiciniai ir plačiai žinomi patiekalai, pavyzdžiui, plovas. Tai yra itin dažnas švenčių ir svarbių progų maisto ruošimo elementas. …
Skaityti daugiau