Prisijunkite, kad pamatytumėte krepšelio turinį
PrisijungtiSTATUS | Vakuumavimo maišeliai vytintoms dešroms, 120 x 550 mm. 30 vnt.
Vakuumavimo maišeliai vytintoms dešroms išsaugo puikų jūsų vytintos ir šviežios dešros skonį ir neleidžia joms išdžiūti ir supūti. Saugokite vakuumuotą džiovintą mėsą rūsyje arba šaldytuve, užšaldyti nereikia.
„Status“ maišeliai yra vieni iš aukščiausios kokybės maišelių rinkoje. Storesnis sluoksnis yra 130 µm storio, plonesnis - 100 µm. Sluoksnius sudaro 30 (ar 20) µm storio poliamido išoriniuose sluoksniuose ir 100 µm ar 80 µm storio polietileno vidiniuose sluoksniuose derinys. Poliamidas užtikrina nepralaidumą, o polietilenas saugus naudojimui su maisto produktais, be to jis užtikrina aukštos kokybės sandarumą. Tai reiškia, kad jūsų vytinta dešra bus saugoma nepralaidžiame maišelyje be deguonies, todėl jūs galite būti tikri, kad ji išsaugos savo geriausią skonį.
Vakuumavimo maišelius saliamiui taip pat galima naudoti:
Vakuumatorius padeda ilgiau išlaikyti maisto šviežumą ir ženkliai sutaupyti vietos šaldytuve. Varlė.lt specialistai pastebi, kad vakuumatorių populiarumas pastaruoju metu ženkliai išaugo. Maisto vakuumavimo procesas yra labai paprastas, o didelė pasiūla lemia, kad įrenginiai nekainuoja daug. Į ką būtina atkreipti dėmesį renkantis vakuumatorių namams, pataria Varlė.lt specialistai.
Vakuumatorius – idealus virtuvės technikos išradimas tiems, kurie nori laikyti maistą higieninėmis sąlygomis ir tuo pačiu prailginti jo galiojimo laiką. Šis paprastas įrenginys oro pašalinimo iš specialaus vakuumavimo maišelio dėka leidžia sandariai supakuoti maisto produktus. Vakuumavimas leidžia išlaikyti maisto produktų šviežumą net iki 5 kartų ilgiau nei laikant juos tradiciniuose maišeliuose šaldiklyje. Dauguma žmonių vakuumatorių naudoja maisto konservavimo tikslais, tačiau tai nėra vienintelė šių įrenginių taikymo sritis. Vakuumatorius taip pat gali praversti norint išsaugoti nepakitusios spalvos dokumentus ar bižuteriją. Vakuumavimo metu ištrauktas oras užkerta kelia oksidacijos procesui. Teoriškai vakuumuoti galima praktiškai visus maisto produktus: šviežią mėsą, žuvį, vaisius ar grybus. Išskirtinės vakuumo savybės užtikrina ilgalaikį maisto šviežumą ir tinkamumą vartojimui.
Vakuumatorius ne tik padeda sustabdyti deguonies patekimą į produktą, bet ir maksimaliai sulaiko drėgmę, todėl maisto produktai ir pusgaminiai neišdžiūsta. Kokie yra pagrindiniai vakuumatoriaus naudojimo privalumai?