Prisijunkite, kad pamatytumėte krepšelio turinį
PrisijungtiPROFICOOK PC-VK1134:
Apie gamintoją:
ProfiCook - aukšto lygio smulkios buitinės technikos gamintojas, pirmą kartą pristatytas 2011 m. Berlyne. Tai prekinis ženklas, priklausantis "Clatronic International GmbH", ir siūlo platų naujoviškų produktų asortimentą, kuriame yra daugiau kaip 100 skirtingų gaminių. ProfiCook teikia didelę reikšmę aukštos kokybės produktams, kuriuos kiekvienas gali sau leisti.
TOP susijusios paieškos
Vakuumatorius padeda ilgiau išlaikyti maisto šviežumą ir ženkliai sutaupyti vietos šaldytuve. Varlė.lt specialistai pastebi, kad vakuumatorių populiarumas pastaruoju metu ženkliai išaugo. Maisto vakuumavimo procesas yra labai paprastas, o didelė pasiūla lemia, kad įrenginiai nekainuoja daug. Į ką būtina atkreipti dėmesį renkantis vakuumatorių namams, pataria Varlė.lt specialistai.
Vakuumatorius – idealus virtuvės technikos išradimas tiems, kurie nori laikyti maistą higieninėmis sąlygomis ir tuo pačiu prailginti jo galiojimo laiką. Šis paprastas įrenginys oro pašalinimo iš specialaus vakuumavimo maišelio dėka leidžia sandariai supakuoti maisto produktus. Vakuumavimas leidžia išlaikyti maisto produktų šviežumą net iki 5 kartų ilgiau nei laikant juos tradiciniuose maišeliuose šaldiklyje. Dauguma žmonių vakuumatorių naudoja maisto konservavimo tikslais, tačiau tai nėra vienintelė šių įrenginių taikymo sritis. Vakuumatorius taip pat gali praversti norint išsaugoti nepakitusios spalvos dokumentus ar bižuteriją. Vakuumavimo metu ištrauktas oras užkerta kelia oksidacijos procesui. Teoriškai vakuumuoti galima praktiškai visus maisto produktus: šviežią mėsą, žuvį, vaisius ar grybus. Išskirtinės vakuumo savybės užtikrina ilgalaikį maisto šviežumą ir tinkamumą vartojimui.
Vakuumatorius ne tik padeda sustabdyti deguonies patekimą į produktą, bet ir maksimaliai sulaiko drėgmę, todėl maisto produktai ir pusgaminiai neišdžiūsta. Kokie yra pagrindiniai vakuumatoriaus naudojimo privalumai?