Atsiprašome, tačiau šią prekę jau išpardavėme. Šio puslapio apačioje Jūs galite rasti rekomenduojamų panašių prekių.

Sulčiaspaudė Gastroback ADVANCED PRO S - Aliuminio - 1.15 m - Aliuminio - 120 RPM - 100 W - 220-240 V  

(Prekės kodas: 12642583) Pardavėjas: Varle.lt
0/5 ( 0 vertinimai | 0 Atsiliepimų)
PDF
Atsisiųsti
Pristatymas
5-7 d. d.
Liko tik
0 vnt.
  • Klausk apie prekę
  • Aprašymas / Specifikacija
  • Atsiliepimai (0)
  • Pirkimo gidas / straipsniai
VARLĖ kodas
12642583
Gastroback ADVANCED PRO S. Product colour: Aluminium, Cable length: 1.15 m, Housing material: Aluminium. Power: 100 W, AC input voltage: 220-240 V, AC input frequency: 50/60 Hz. Width: 190 mm, Depth: 245 mm, Height: 465 mm
Gamintojas
Gastroback
Modelis
41150
Dangtelis
Ne
Sukimosi greitis
120 rpm
Galia
100 w
Juice container
Taip
Plotis
190 mm
Produkto spalva
Aliuminis
Pulp filter
Taip
Ac įvesties dažnis
50/60 hz
Svoris
2.97 kg
Aukštis
465 mm
Korpuso medžiaga
Aliuminis
Tinka indaplovei
Taip
Gylis
245 mm
Ac įvesties įtampa
220-240 v
Dubuo
Taip
Laido ilgis
1.15 m
Aprašymas
Gastroback advanced pro s. product colour: aluminium, cable length: 1.15 m, housing material: aluminium. power: 100 w, ac input voltage: 220-240 v, ac input frequency: 50/60 hz. width: 190 mm, depth: 245 mm, height: 465 mm
Pastebėjote klaidą prekės aprašyme ar nuotraukų galerijoje? Praneškite mums

Sulčiaspaudė yra patogus prietaisas, padedantis gyventi sveikai. Turėdami namuose sulčiauspaudę iš mitybos specialistų rekomenduojamų vaisių ir daržovių greitai bei lengvai pasigaminsite gardų gėrimą. Pasak Varle.lt buitinės technikos specialistų, renkantis sulčiaspaudę svarbiausia yra tai, ar ji atitinka jūsų gyvenimo būdą. Jeigu nesate tikri, kokio tipo sulčiaspaudė geriausiai jums tiktų, peržiūrėkite toliau Varle.lt buitinės technikos specialistų pateikiamą informaciją, kuri padėtų susiaurinti paiešką.

Dvi sulčiaspaudžių rūšys

Sulčiaspaudės būna dviejų pagrindinių tipų: centrifūginės ir lėtaeigės. Lėtaigė sulčiaspaudė traiško ir smulkina vaisius ar daržoves, kol išsiskiria sultys. Centrifūginio tipo sulčiaspaudės surenka viską, ką įdedate į padavimo angą, ir išspaudžia sultis sukdamos vaisius ar daržoves per aštrius ašmenis. Nors abiejų tipų sulčiaspaudės turi tiek savų privalumų, tiek trūkumų, lėtaeiges sulčiaspaudės paprastai veikia tyliau, o centrifūginės – greičiau.

Centrifūginio tipo sulčiaspaudės

Šių prietaisų apvalūs, labai greitai besisukantys ašmenys susmulkina vaisius ir daržoves bei perleidžia juos per metalinį tinklelį. Išcentrinė jėga, kurią sukuria pjaustymo ašmenys, atskiria sultis nuo minkštimo.

Centrifūginės sulčiaspaudės

Šalto spaudimo (lėtaeigės) sulčiaspaudės

Šie prietaisai veikia malimo („kramtymo“) arba šalto spaudimo metodu, kuriuo pagamintos sultys yra naudingesnės nei spaustos centrifūginio tipo sulčiaspaudėmis. Kitaip nei centrifūginės sulčiaspaudės, pasižyminčios dideliu greičiu ir grubiu sulčių išgavimu, šalto spaudimo sulčiaspaudės veikdamos lėčiau suspaudžia vaisius ir daržoves ir taip atskiria sultis. Nors ...

Skaityti daugiau

 

Išsirinkti tinkamą sulčiaspaudę gali būti sudėtinga. Kokio tipo sulčiaspaudę rinktis? Centrifūginę, tarkinę ar malančiąją (dviejų dantračių)? Kokia sulčiaspaude geriausiai pavyktų išspausti sultis iš želmenų daigų ir špinatų? Kokios sulčiaspaudės yra tokios universalios, kad jomis galima gaminti šokoladinį sviestą ir ledus? Šį klausimų sąrašą galima tęsti ir tęsti. Toliau esančioje lentelėje „platus sulčiaspaudžių pasaulius“ suskirstomas į grupes pagal tipą ir funkciją. Tokiu būdu galėsite lengviau nuspręsti, kokia sulčiaspaudė jums labiausiai tiktų.

Skaityti daugiau

Atsiliepimai