Ketaus keptuvė Brizoll "HoReCa" 28 cm
Ketaus keptuvė Brizoll "HoReCa" 28 cm
- Varlė kodas 16777820
- Liko tik: 5+ vnt.
Ketaus keptuvė Brizoll "HoReCa" 28 cm
Ketaus keptuvė Brizoll "HoReCa" 28 cm
- Varlė kodas 16777820
- Liko tik: 5+ vnt.
Ketaus keptuvė Brizoll "HoReCa" 28 cm
Prekių išmatavimai:
Skersmuo - 28 cm,
Aukštis - 6.55 cm,
Svoris - 2.9 kg,
Dugno storis - 4.5mm
Sienelės storis - 3.5 mm
Suderinami viryklių tipai - Dujinė, Elektrinė, Indukcinė, Stiklo keramika
Medžiaga – Ketus
Ketaus indai Brizoll «HoReCa» puikiai tinka produktams, kuriuos reikia ilgai kepti, pavyzdžiui, mėsai. Ketaus keptuvėje kepamų produktų nebūtina dažnai maišyti. Be to, jos yra pačios storiausios, nebijo įbrėžimų ir aukštos temperatūros, ilgai išlaiko šilumą.
Dėl specifinės ketaus struktūros tai sunkiai įšylantys, bet atlaikantys labai aukštą temperatūrą ir ilgai palaikantys šilumą indai, tinkantys kepti bei troškinti. Šiuose puoduose patartina gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus: kepti žąsį, antį, kalakutą ar gaminti plovą. Juose iš mėsos neišgaruoja vanduo, todėl ji būna daug sultingesnė ir skanesnė. Šie puodai yra gana sunkūs, pasižymi ilgaamžiškumu, tinka visų tipų viryklėms. Panaudoję ketaus indą, jį nusausinkite ir ištepkite aliejumi. Tokiems indams prižiūrėti ir plauti netinka šveitikliai
Dar vienas ketaus indų naudojimo pliusas yra tas, kad jūs išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurių yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kenksmingosios medžiagos garų pavidalu formuojasi, jeigu tefloninė keptuvė kaitinama ant stiprios ugnies. Jų gali patekti ir į maistą, jeigu naudojama keptuvė, kurios paviršius yra pažeistas.
Ketaus puodai – virtuvės klasika. Juos naudojo mūsų seneliai, o šiandien šio tipo puodai modernioje versijoje grįžta į virtuvę. Ketaus puodo įsigijimas gali tapti didelės meilės pradžia, kuri lems, kad iš kitų medžiagų pagaminti puodai liks nuošalyje. Ką vertėtų žinoti renkantis ketaus puodus? Įžvalgomis ir patarimais dalinasi Varlė.lt specialistai.
Ketaus puodai gaminami iš anglies ir geležies lydinio, kuris vadinamas ketumi. Ketaus puodai turi daugybę privalumų, kurie palengvina kasdienį maisto gaminimą. Taip pat ketaus puodai yra sveikesni nei kitom medžiagom dengti puodai, nes gaminimo metu neišskiria jokių kenksmingų medžiagų.
Atsakymas į šį klausimą yra banaliai paprastas, nes ketaus puodai tinka viskam, mat …
Skaityti daugiau