Ibili bili keptuvė 30cm,Sanna
Ibili bili keptuvė 30cm,Sanna
- Pardavėjas Varle.lt
- Varlė kodas 21817049
- Liko tik: 2 vnt.
Ibili bili keptuvė 30cm,Sanna
Ibili bili keptuvė 30cm,Sanna
- Pardavėjas Varle.lt
- Varlė kodas 21817049
- Liko tik: 2 vnt.
Greitas pristatymas .
Pagaminta iš lieto aliuminio .Rankena medžio imitacijos, "Sof Touch".
Nelipni 2-jų sluoksnių keraminė danga Xylan PLUS, be PFOA.
Pilnas indukcinis dugnas , tinka visoms viryklėms ,
Diametras viršuje 30cm, dugno diametras 25cm, aukštis 5,5cm
Ibili keptuvės tausoja energiją, neteršia aplinkos, nekenkia sveikatai. Be PFOA ir jokių kenksmingų junginių;
Lieto aliuminio keptuvės yra lengvesnės ir užtikrina greitą ir tolygų šilumos paskirstymą;
Tinka visų tipų viryklėms, ĮSKAITANT INDUKCINES;
Ibili SANNA keptuvės padengtos aukštos kokybės XYLAN PLUS danga, kuri yra atspari įbrėžimams ir neleidžia prilipti . Ją labai lengva valyti (rekomenduojame plauti rankomis) , o tai garantuoja ilgaamžiškumą ir funkcionalumą;
28 cm Ibili SANNAkeptuvei rekomenduojamas maksimalus indukcinės kaitvietės dydis yra 24 cm .
Ibili keptuvių priežiūros patarimai:
Rekomenduoja pirma išplauti šiltu muiluotu vandeniu gerai išdžiovinti, įpilti nedaug aliejaus ir pakaitinti tuščią vidutiniame karštyje. Atvėsinti, plovimui nenaudoti "temperatūrinio šoko „ – karštos nekišti po šaltu vandeniu. Vartymui gali būti naudojami metaliniai įrankiai, negalima pjaustyti keptuvėje. Nenaudoti aštrių valymo priemonių.
Gamintojas - Ibili (Ispanija).
Ketaus puodai – virtuvės klasika. Juos naudojo mūsų seneliai, o šiandien šio tipo puodai modernioje versijoje grįžta į virtuvę. Ketaus puodo įsigijimas gali tapti didelės meilės pradžia, kuri lems, kad iš kitų medžiagų pagaminti puodai liks nuošalyje. Ką vertėtų žinoti renkantis ketaus puodus? Įžvalgomis ir patarimais dalinasi Varlė.lt specialistai.
Ketaus puodai gaminami iš anglies ir geležies lydinio, kuris vadinamas ketumi. Ketaus puodai turi daugybę privalumų, kurie palengvina kasdienį maisto gaminimą. Taip pat ketaus puodai yra sveikesni nei kitom medžiagom dengti puodai, nes gaminimo metu neišskiria jokių kenksmingų medžiagų.
Atsakymas į šį klausimą yra banaliai paprastas, nes ketaus puodai tinka viskam, mat …
Skaityti daugiau