Berlinger Haus Ketaus puodas BH-1990, Smaragdinė kolekcija
- PardavėjasVarle.lt
- Varlė kodas18124863
- Liko tik: 5+ vnt.
Berlinger Haus Ketaus puodas BH-1990, Smaragdinė kolekcija
- PardavėjasVarle.lt
- Varlė kodas18124863
- Liko tik: 5+ vnt.
Berlinger Haus Ketaus puodas BH-1990, Smaragdinė kolekcija
Ketaus keptuvė Berlinger Haus BH-1990 Smaragdinė kolekcija
Gražus ketaus troškintuvas Berlinger Haus, skirtas egzotiškam ir nepakartojamam maisto gaminimui. Ypatinga puodo forma išlaiko drėgmę patiekaluose. Išdrožtas dugnas talpina ingredientus, o išgaubtas kūginis dangtis sulaiko garus nuo gaminamo maisto. Kaip tai veikia? Garai susikaupia dangčio kūgyje, atvėsta ir vėl laša žemyn ant burbuliuojančių ingredientų. Šis efektas puikiai tinka įvairiems patiekalams, ypač kuskusui, troškiniams ir taginams.
Berlinger Haus gaminamame tagine šis šimtmečius gyvuojantis Artimųjų Rytų maisto ruošimo būdas derinamas su naujoviškomis šiuolaikinės virtuvės technologijomis. Ketaus dugną galima naudoti ant visų tipų kaitlenčių, įskaitant indukcines.
Valymo ir priežiūros instrukcijos:
Keramikinis viršus yra dūžtantis, todėl jį plaunant ir gaminant maistą reikia ypatingo atsargumo. Apatinė indo dalis pagaminta iš ketaus. Jai išvalyti ir gerai būklei išsaugoti reikia kelių paprastų veiksmų:
Nuplaukite šiltu vandeniu ir šepetėliu arba grandikliu pašalinkite prilipusius gabalėlius.
Jei maistas tikrai prilipęs, šveiskite su druska ir aliejumi, nuplaukite ir nušluostykite.
Nusausinkite indą ir patepkite plonu aliejaus sluoksniu.
Laikykite puodą iki kito naudojimo.
Specifikacijos
Medžiaga |
Ketaus pagrindas |
Danga |
Emalė |
Viršus |
Keramika |
Indo dydis |
Ø22 cm |
Indo aukštis |
7,5 cm |
Spalva |
Smaragdinė |
Ketaus puodai – virtuvės klasika. Juos naudojo mūsų seneliai, o šiandien šio tipo puodai modernioje versijoje grįžta į virtuvę. Ketaus puodo įsigijimas gali tapti didelės meilės pradžia, kuri lems, kad iš kitų medžiagų pagaminti puodai liks nuošalyje. Ką vertėtų žinoti renkantis ketaus puodus? Įžvalgomis ir patarimais dalinasi Varlė.lt specialistai.
Ketaus puodai gaminami iš anglies ir geležies lydinio, kuris vadinamas ketumi. Ketaus puodai turi daugybę privalumų, kurie palengvina kasdienį maisto gaminimą. Taip pat ketaus puodai yra sveikesni nei kitom medžiagom dengti puodai, nes gaminimo metu neišskiria jokių kenksmingų medžiagų.
Atsakymas į šį klausimą yra banaliai paprastas, nes ketaus puodai tinka viskam, mat …
Skaityti daugiau