Mėsmalės

Mėsos malimas namuose pasižymi keletu privalumų. Visų pirma, jūs tiksliai žinote, kokia yra maltos mėsos sudėtis, be to, jūs galite įmaišyti savo prieskonių ir slaptų ingredientų, taip pat galite pirkti didelį kiekį mėsos ir sutaupyti pinigų. Prieš įsigydami mėsmalę, iš pradžių apsvarstykite skirtingus siūlomus variantus ir nuspręskite, kokio tipo mėsmalė jums tiktų labiausiai.

 

Patarimai

  • Apsvarstykite, kiek dažnai naudosite mėsmalę. Jeigu šio prietaiso neplanuojate dažnai naudoti, tada galbūt geriausias pasirinkimas būtų įsigyti mažą, nebrangią rankinę mėsmalę, valdomą paprasta rankena.
  • Įvertinkite, kiek mėsos planuojate sumalti vienu malimu. Pavyzdžiui, medžiotojai dažnai renkasi elektrinį mėsmalę, kad galėtų susmulkinti medžioklės sezono metu sumedžiotų gyvūnų mėsą. Mažos elektrinės mėsmalės mažiau vargina rankas nei paprastos, rankinės mėsmalės, be to, šios mėsmalės yra pigesnės nei didelės elektrinės mėsmalės.
  • Mėsmalės dydį rinkitės pagal tai, kiek mėsos planuojate nuolatos malti. Tiek rankinės, tiek elektrinės mėsmalės gali būti tiek didelės, tiek ir mažos. Skiriasi piltuvėlio, pro kurį dedama mėsa, dydis, o taip pat ir kanalo, pro kurį sraigtas stumia mėsą, skersmuo.
  • Prieš pirkdami, išnagrinėkite kelis variantus. Paprastai pigesnes ir mažesnes mėsmales galima rasti kai kurių prekybos centrų virtuvės reikmenų skyriuje. Tuo tarpu specializuotose buitinių prekių parduotuvėse galite įsigyti brangesnes ir tvirtesnes mėsmales.

Join the discussion

El. pašto adresas nebus skelbiamas.